Coneix totes les possibilitats de serveis que ofereix el portal de prevenció Cercle Zero.​

reparatruck - cercle zero

Reparatruck

La Reparatruck és un servei d’autoreparació mòbil de RAEE’s (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) i Bicicletes. En aquest es disposa d’una furgoneta i un tècnic/a amb les eines necessàries durant 3h per donar assessorament i ajuda tècnica als usuaris/es i els aparells espatllats que portin.  
didaltruck - cercle zero

Didaltruck

La Didaltruck és un servei d’autoreparació mòbil de costura. En aquest es disposa d’una furgoneta i un tècnic/a amb el material necessari durant 3h per donar assessorament i ajuda tècnica als usuaris/es que portin peces de robar per arranjar, customitzar o bé transformar.

servei-autoreparacio-800x800px

Servei d'Autoreparació

Els serveis d’autoreparació o assessoraments són espais pràctics al llarg de 3h, on els usuaris poden portar alguna tipologia d’objecte (RAEE’s, Bicicletes, Roba o Mobles) i, amb l’ajuda i assessorament d’un tècnic/a especialitzat i les eines adequades es busca la forma d’arranjar o arreglar l’objecte que s’ha portat. 
tallers-600x600px

Tallers

Els tallers són espais d’aprenentatge interactiu sobre una temàtica en concret que compten amb una part teòrica i una part pràctica. Al llarg de 2,5h es diposarà un tallerista per a un grup dintre 10-15 persones que treballarà al voltant d’una temàtica que també tindrà una part pràctica.
esdeveniments-fires-800x800px

Esdeveniments i Fires

Els tallers en fires o esdeveniments són espais interactius on, amb d’un o dos monitors/es es realitza una manualitat d’uns 15-20min amb material reutilitzat o reciclat que es podran dur a casa. L’activitat està pensada per realitzar al llarg d’un període de temps (exemple: 3h o més) en un context de fira.  
xerrades-600x600px

Xerrades

Les xerrades són espais d’aprenentatge teòric a través d’un presentació on el ponent especialitzat tracta una temàtica relacionada amb el medi ambient. La durada de les xerrades està pensada per ser aproximadament d’1h amb excepcions de xerrades més llargues en cas de volen aprofundir més en la temàtica desitjada. 

Tallers a Centres Educatius

Els tallers a escoles són espais d’aprenentatge dins d’un centre educatiu. Les edats les quals estan recomandes les activitats que es realitzen són entre 10 i 18 anys. Entre 1h i 2h es realitzarà una activitat principalment pràctica acompanyada d’una part teòrica explicativa de la problemàtica ambiental relacionada.

Fes la teva petició [Ajuntament/Entitat]

  Dades fiscals

  Serveis

  ReparatruckDidaltruckServei d'autoreparacióTallersFires/EsdevenimentsXerrades
   

  És un projecte impulsat per:

  Solidança és una entitat social nascuda fa 25 anys a Sant Joan Despí, dedicada a la inserció sociolaboral i a la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social de l’entorn. Aquesta acció és possible gràcies a la realització d’activitats vinculades a la gestió i revalorització de residus i a l’impuls d’iniciatives enfocades a l’economia circular i a la prevenció de residus.

  936 85 44 34
  cerclezero@solidanca.cat

  C/ Treball, 5
  08960 San Just Desvern (Barcelona)
  Amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya: